Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna är inspirerad av alla de sköna härliga texter här på poeter.se


Sanna ord

Sanna ord endast ett sant hjärta kan skapa
Sprungna ur kärlekens källa
Förmedlade från själens djup




Fri vers av Starbright
Läst 307 gånger
Publicerad 2007-09-30 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Starbright
Starbright