Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem älskar du?

Världen rasar runt om kring
Dagar kommer och går.

Medgång, motgång
uppgång, nedgång

Förälskelse
Skilsmässa

Födelse
Död

Allt runt omkring förändras

Ständigt

Krampaktigt försöker du stanna

Tiden

Bara för att upptäcka

Att det enda som är bestående
i ditt liv

är du själv

Hela livet finns du där

Med dig själv.

Dag som natt.

Ändå så är det så lätt att söka
sanningen

Utanför dig själv.

Varför?

Blindare än den blinde
söker du kärleken

söker bekräftelse
på din existens

Besvikelse
när du inte finner den.

Öppna dörren till ditt inre

Se!

Lyssna!


Så?

Vem älskar du?








Fri vers av Starbright
Läst 351 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-04 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Starbright
Starbright