Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser dig

Min älskade, mitt hjärta.
Jag ser dig!
Genom dimmorna som skuggar
för att dölja din sårbarhet.

Inga tårar du fäller
Ändå ser jag dig gråta

Ser ditt blödande hjärta
som ropar
Älska mig!

Jag öppnar mina armar
och famnar dig
vaggar och vyssar
älskade...
älskade...
mitt hjärta...




Fri vers av Starbright
Läst 342 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-02 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Starbright
Starbright