Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övergiven



Ännu
har inte rummet
flyttats

Inspelade drömmar
bor där fortfarande

Tårar minns




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-30 18:11



Bookmark and Share


    Iza
den är så fin
2007-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP