Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rubriken var en mening som fastnade på NOlektionen


Moln varar inte för evigt.

och inte heller dom nyss
gråtna tårarna
som fyllde min kudde
och gjorde
den

fuktig .







(en ständig påminnelse om ensamhet)




Fri vers av Mrscloudman
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-02 19:02



Bookmark and Share


    undefined
håller med tidigare kom. kort men innehåller ändå så mycket, bra !
2007-10-06

  Vitsippa
kort, men beskriver ändå så mycket
2007-10-06

  Fagra
kort, bra dikt som påminner en om hur livet kan vara.
2007-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Mrscloudman
Mrscloudman