Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(just nu skriver jag bara för att få igång det igen. )(bild tagen med mobilkamera) Men vem är med mest makt?


en droppfundering

Såg en solnedgång,
i lila och orange.
Trodde allt skulle vara grått.
men efter 3 gånger 15
hade solen splittrat molnen,
och vattendropparna
släppt gruskornet.
(men det var då)

Vem är egentligen med mest makt.

droppen eller kornet?


mörkret eller ljuset?


solen eller de regntunga skyarna?


Satt och tittade ut
genom ett bussfönster.
Såg staden bli utsuddad
av dropparna på rutan.

Funderade missade slutsatsen




Fri vers av sachie
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-02 21:09



Bookmark and Share


  hero40
En fin och text som
applåderas!
2007-10-02
  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie