Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känner mig instängd i mig själv

Över mig är det ett svart täcke
som nästan kväver mig

Det kan hända att det glider ner från mitt ansikte
och ger mig luft.

Men varför har det aldrig någonsin hänt,
att hela täcket tas bort från mig?




Fri vers av Jessiica
Läst 362 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-03 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessiica
Jessiica