Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till minne av min syssling

Alla hennes historier
i bilen
60 mil
den aldrig trötta rösten
i timtal
Jag tyckte att hon lät lite som Astrid Lindgren
då hon pratade om sina barnbarn
ibland med oro
men oftast med stolthet
styrka och tilltro
till nästnästa generation

Och nu är han borta,
hennes evigt älskade tilltro
Jag minns hennes röst,
den aldrig trötta




Fri vers av Tina-sol
Läst 250 gånger
Publicerad 2007-10-03 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol