Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En låt som betyder mkt.. Översatt version av låten \"Freunde Bleiben\" av Tokio Hotel


FÖRBLI VÄNNER

Du är det jag inte vill vara
Du vore hellre död än Bill
Dra åt helvete - ett tack är inte nödvändigt

Har ingen aning om vad det är
Vad som stör mig när du är där
Rövansikte - ta det inte personligt!

Jag snackar inte skit som du
Gillar inte samma band som du
Det är okej för mig
Men gör mig denna tjänst

Snälla låt oss inte förbli vänner
Det är bäst så, vi kan inte tåla varann
Aldrig tycka likadant

Det är bättre än att alltid fjäska
Låt oss hellre inte förbli vänner

Det är väl okej för dig - eller?
Fast utan sådana som du och jag
Vore det långtråkigt

Varje dag måste jag se dig
Och de andra som förstår dig
Du är den häftigaste bland idioterna

Nitkedjor och tatueringar
Mamma tillåter allt
För det bär du pappas långkalsonger

Jag klär mig inte i sådan skit som du
Gillar inte samma tjejer som du
Det är okej för mig
Men gör mig bara denna tjänst

Snälla låt oss inte förbli vänner
Det är bäst så, vi kan inte tåla varann
Aldrig tycka likadant
Det är bättre än att alltid fjäska
Låt oss hellre inte förbli vänner

Det är väl okej för dig - eller?
Fast utan sådana som du och jag
Vore det långtråkigt

Låtsas inte vara så snäll, annars får du riktigt igen
Jag har ändå ett gott råd åt dig

Snälla låt oss inte förbli vänner
Det är bäst så, vi kan inte tåla varann
Aldrig tycka likadant
Det är bättre än att alltid bråka
Låt oss hellre inte förbli vänner

Snälla låt oss inte förbli vänner
Det är bäst så, vi kan inte tåla varann
Aldrig tycka likadant
Det är bättre än att alltid bråka
Låt oss hellre inte förbli vänner

Det är väl okej för dig - eller?
Fast utan sådana som du och jag
Vore det långtråkigt




Fri vers av silentscream
Läst 252 gånger
Publicerad 2007-10-04 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

silentscream