Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En låt som betyder mkt.. Översatt verion av låten \"Spring Nicht\" / \"Don\'t Jump\" av Tokio Hotel


HOPPA INTE

Uppe på taken
Är det så kallt och så stilla
Jag tiger ditt namn
För du vill inte höra det nu

Stadens avgrund
Slukar varje tår som faller
Där nere finns inget mer
Som håller dig kvar här uppe

Jag ropar efter dig i natten
Svik mig inte
Hoppa inte
Ljusen fångar dig inte
De bedrar dig
Hoppa inte
Påminn dig själv
Om dig och mig
Världen där nere räknas inte
Snälla hoppa inte

I dina ögon
Verkar allt så meningslöst och tomt
Snön faller ensam
Sedan länge känner du den inte mer
Någonstans där ute
Gick du vilse
Du drömmer om slutet
För att börja om på nytt igen

Jag ropar efter dig i natten
Svik mig inte
Hoppa inte
Ljusen fångar dig inte
De bedrar dig
Hoppa inte
Påminn dig själv
Om dig och mig
Världen där nere räknas inte
Snälla hoppa inte
Hoppa inte

Jag vet inte hur länge
Jag kan stoppa dig
Jag vet inte hur länge

Ta min hand
Vi börjar om igen
Hoppa inte

Jag ropar efter dig i natten
Svik mig inte
Hoppa inte
Ljusen fångar dig inte
De bedrar dig
Hoppa inte
Påminn dig själv
Om dig och mig
Världen där nere räknas inte
Snälla hoppa inte
Hoppa inte

Och håller inte heller det dig tillbaka
Då hoppar jag för dig




Fri vers av silentscream
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-04 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

silentscream