Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag bryr mig inte om att den suger


i\'ve never been a fighter

jag har aldrig sett på mig själv
aldrig utifrån
aldrig ifrågasatt eller försökt

så stod jag där framför spegeln
och såg mig själv i ögonen
och det kändes inte bra

blicken sa inte
\"jag ska kämpa, jag ska anstränga mig till det yttersta.
jag SKA klara det här.\"

den sa inte ens
\"ge inte upp hoppet\"

den bara stirrade
och jag stirrade tillbaka
på det jag som numera är
ingenting




Fri vers av Mrscloudman
Läst 356 gånger
Publicerad 2007-10-04 15:39



Bookmark and Share


    Lewis
ska ge den ett råd en väldigt smart människa brukar ge mig ; du måste sluta ge upp <3
2007-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Mrscloudman
Mrscloudman