Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud var är du ?

Hon vätade
sina läppar
men dom torkade ut
i väntan på en kyss

Hon klädde upp sig
men fick ta
av sig kläderna själv

Hon väntade
med förväntan till
sista dansen
och gick därifrån
med endast en tår som
sällskap

Ibland
är livet för jävligt
och
Gud frånvarande ...




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 357 gånger
Publicerad 2005-04-23 22:33



Bookmark and Share


  Jag_är_GUD(SKAPAREN)
Jag är här mitt barn.

Vad vill du?
2010-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan