Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något för mig

jag ser en fågel den har små ungar

jag ser en tant hon har en gubbe

jag ser ett rakblad en har ett skaft

jag ser mig och hatar livet




Fri vers av iamthesadwalrus
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-04 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

iamthesadwalrus

Senast publicerade
tårar
CS
Något för mig
* Se alla