Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tårar

när tårar faller
kan små barn sova tryggt
när jag gråter tåren
så slipper barnen lida




Bunden vers (Haiku) av iamthesadwalrus
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-04 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

iamthesadwalrus

Senast publicerade
tårar
CS
Något för mig
* Se alla