Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Himlen?


Heaven

Heaven
to swim the sky
for miles
sleeping on the clouds
restless dreaming
never ends
drink the rain
so sweet and pure
Heaven
your fingertips
on my longing lips
all the rules
of logic
don\'t apply
In Heaven





Fri vers av Malin88
Läst 403 gånger
Publicerad 2005-04-24 01:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin88
Malin88