Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skapa.


Art (Creation)

Afraid of failing, constantly
After awhile it starts breaking
I saw your bloodstained hands
Writing
Waiting
Wounding
In your studio of unfinished souls
and repressed skill
Hidden
Haunted
Hurt
You call it home.




Fri vers av Malin88
Läst 374 gånger
Publicerad 2005-04-30 13:44



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
nämen hej!! kommenterade på denna på Poetica.. denna är nog det bästa jag läst av dig..
2005-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Malin88
Malin88