Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyllecell

Nerpissad och skitfull
river du upp gamla sår

Polisen
kom och tog hand om dig

I dag
känner jag mig fri
när du sitter i fyllecell




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 282 gånger
Publicerad 2005-04-24 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan