Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

härliga färg

om hösten kunde fylla min själ
med all dess praktfulla färg
när mörkret kommer smygande
och kylan går genom ben och märg

varma koppar av kaffe och te
att begrunda livet och allt
de långa promenadernas tid
när löven prasslar och det blir kallt

kanske koka soppan för 6 eller fler
så att man kan bli många
de vänner man träffar för sällan
bjuda för pratstunder långa

ja allt går men det ska göras
ibland är det så enkelt gjort
-vi hörs, en ofta missbrukad fras
när avståndet blir för stort






Fri vers av havsutsikt
Läst 530 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-06 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

havsutsikt