Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förverkliga dig själv

förverkliga dig själv
ta för dig
våga

kraven växer att
du och jag
ska tänka på oss själva

tidningarna är fulla
med knep om
att manipulera, glänsa

visst ,trevligt att lyckas
men med vad

när allt kommer omkring
så är det väl

kärleken till livet
till medmänniskan

som betyder nåt?




Fri vers av havsutsikt
Läst 499 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-10 00:20



Bookmark and Share


  mare VIP
..kärleken till medmänniskan så viktigt.....egoismens Gud förgör...
2008-02-10
  > Nästa text
< Föregående

havsutsikt