Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trött 08

Vad ska jag kalla den, tröttheten
är det bara en utmattning , tillfällig och flyktig
borrelia, kanske fästingarnas revansch
för många ansikten och liv som jag tog del av ett tag
eller bara avsaknad av mål för mitt liv just nu
kanske bara ett fruset hjärta trots allt
finns det frusna 08-or
i så fall är jag en sån just nu







Fri vers av havsutsikt
Läst 449 gånger
Publicerad 2008-06-11 22:29



Bookmark and Share


    havsutsikt
Håller med;) Tar bort dem .
Tack för kommentaren.
2008-06-14

    Magneta Myll
Jag gillar raderna

finns det frusna 08-or
i så fall är jag en sån just nu

Men jag tycker de två sista raderna tar ner alltihopa ett snäpp i nivå, lite onödigt. De gör att det känns lite för mycket åttondeklassare. Annars är det rätt bra faktiskt.
2008-06-11
  > Nästa text
< Föregående

havsutsikt