Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stunden med dig

När månen lyser

tar jag din hand

och vandrar längs den ensamma stranden.


Vi går bredvid varandra

Utan ett ord

trampar våra fötter i sanden.


Vågorna kluckar

mot gråa klippor

Vinden blåser försiktigt.


Den ensamma stunden

med dig

är det vackraste som finns.




Fri vers av SaGaN
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-07 14:30



Bookmark and Share


  BeasFantastiskaNoveller
Det här är den finaste du någonsin skrivet , saga (: <3
du är född till att skriva (; kram, älskardeeejj! :D<3<3<3
2007-10-07
  > Nästa text
< Föregående

SaGaN
SaGaN