Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alex - limerick

.

En alex som kom ifrån ett rum
saga kallade henne för dum
"fy! lilla saga
dej ska jag aga!"
"pff, vad ska du göra mej, gollum?"




Fri vers av SaGaN
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-30 08:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SaGaN
SaGaN