Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kanske inte så bra, men kommentera vad du tycker!:)


Vi är i olika världar

Jag står där, mitt i folksamlingen olycklig, fundersam

Totalt sviken, känner mig ensam


En annan flicka står där borta, vilsen

Vet inte vad hon hör hemma, känner sig oälskad


Och där står killen som alla tjejer vill ha

som tar för sig och kan känna sig älskad


Borta i hörnet står en flicka som är osäker,

men huvudet böjt neråt vågar inte säga vad hon vill,

vågar inte visa ilskan


Mitt bland alla tjejerna står den där som alla hatar,

men ändå sådan tjej som alla vill vara

men är hon verkligen lycklig?




Alla är vi i våra världar, i våra tankar


Dom som alla vill vara, är dom lyckliga?

Tonåringar lever i sina egna världar, i sina tankar









Fri vers av MÄY
Läst 480 gånger
Publicerad 2007-10-07 21:08



Bookmark and Share


  Missi VIP
den här var ju jättefin! tankevärd...
2007-10-08
  > Nästa text
< Föregående

MÄY