Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat, lika iskallt som luften

Vi gick ut i den kalla luften

Du var vacker och tystlåten

Jag ville prata, men fick inte fram något ljud

Jag omfamnade dig

Jag var kall inuti mig

Men din värme spred sig till mig


Fast mitt hjärta var fortfarande kallt

som is..


Jag släppte taget om dig

Visste att de aldrig skulle bli du och jag

Så jag gick min egen väg

Och den ska jag gå....

tills jag hittar den som älskar mig


Men mitt hjärta är fortfarande iskallt

som is, som luften





Fri vers av MÄY
Läst 216 gånger
Publicerad 2007-10-11 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MÄY