Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I maskinernas himmel

Maskin, maskin var sover du?
I himlar av olja och ständig service
Till himlatoner av pistongers dunk
och ångvisslors tjut

Övervakade av den stora datorn
som väver drömmar av virtuellt liv
där slaven är människa
och maskinen härskar




Fri vers av luddeq
Läst 447 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-07 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

luddeq
luddeq