Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fragment

Jag tuggar fragment
du, han, hon, vi, ni, dom
är som skärvor
för den hela människan
är död

söndermald av tusen verkligheter
Calcutta, London, New York och Stockholm
avbarkningsmaskin, såg och vedklyv
tränger sig obönhörligt på

Naken kliver jag in i
en sönderstyckad framtid med
skärmar som inte längre flimmrar
till en kakafoni av röster
- och låtsas förstå.




Fri vers av luddeq
Läst 468 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-12 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

luddeq
luddeq