Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag lär mig aldrig nånting..


alla dom små nakna orden som i slutet som vanligt inte betydde nånting

dom små nakna orden ekade
ingen hörde egentligen vad som sades
men jag förstod vad du menade
du pratade mellan våra rader
och jag läste vart annat ord


ensamheten infann sig
fast vi var i samma rum
och tomheten skrev in sig i samma bok
jag blundar för att ingen vill se
jag skulle vilja gråta men du bara ler



har jag brännt mig själv på bål
skurit mig på dina vassa blad
tappat greppet om att må bra
är vi på väg åt samma håll
rakt ner i djupt helt utan koll


igen....




Fri vers av Noc
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-08 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Noc
Noc