Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min andra dikt.


Dödens aska.

Hoppets eldar är för länge sedan släckta
nu ligger bara dödens aska kvar...
Hoppets floder av lycka är för länge sedan uttorkade.
Kvar är bara askan av hoppets brinnande eldar...
Vindens klagande tjut hörs ut i natten.
Ensam vandrar hennes själ bland främmande liv,
ett liv hon aldrig får tillbaka som det liv hon hade.
Tårar av sorg glider över hennes kinder,
som glänsande stjärnor i vinden.
Vindens sorger blåste ut hoppets brinnande eldar
Kärlekens tårar dränkte ljuset,
tårarna lämnar hjärtats sår öppna
i såren rinner tårarna av sorg.




Fri vers av Theonia
Läst 381 gånger
Publicerad 2005-04-25 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Theonia
Theonia