Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en aning förvirring. och..jag hatar julen. det hade sett bättre ut utan den första meningen men nu sitter den där.


Kalla steg.

En jul utan snö, en vinter med svarta tårar som faller från skyn.
ett saknadens tjut viner över kalla heder.
Ett töande minne.
Glassplitter i mina känslors frusna hjärta.
En döende själ i en ljummen kropp.
En ensam dans utan steg, en vinter utan någon snö..




Fri vers av Theonia
Läst 457 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-05-09 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Theonia
Theonia