Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om känslor.


Vinterstorm.

Snart är det snö.
Evig vinter utan sorgens tårar vi kallar tö.
Utan kylans rasande död
vi kan alla leva i en frysande nöd.
Vinter med kalla tårar...isblå vårar i sikte.
Vinter utan de falska leendets smärta av hat
Skuggornas jakt i hjärtat.
Det ensamma livets tomma prat
om kärlek och hettande kinder
utslagna rosor i världens smärta.
Snart är det vinter med tindrande
stjärnors glans i mina ögon.
Tårar av mörkrets lekande med mina beslutsamma steg mot något annat
ett annat sorts ljus.
Snart fryser alla känslor samma och bilder en flod
svart av missmod
blodets röda charm etsar sig fast vid sidets mjuka band,
isblå vind...
Det stormar i mina tankar.
Det stormar starkt av en annans själs oändliga skri ut i natten.




Fri vers av Theonia
Läst 441 gånger
Publicerad 2005-05-03 10:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Theonia
Theonia