Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka till eller Lycka tillönskar

Lyckan: när Du....

är tillfreds
känner dig älskad
lever i nuet
känner inre frid
fylls av en inre värme
när du bara är

LYCKA TILL ÖNSKAR JAG DIG

eller var det

LYCKA TILLÖNSKAR JAG DIG ?

Du väljer





Fri vers av havsutsikt
Läst 330 gånger
Publicerad 2007-10-10 09:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

havsutsikt