Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En elegi till livet


Försvarsmekanismer

Min gravida kollega ställer sig bredvid mig och putar med sin köttmage.
Hon berättar att hon är glad.

- Den sparkar så himla mycket nu.
- Det var som sjutton.
- I går trodde jag att den var på väg.
- Oj då.
- Vill du känna på den?
- Ja, varför inte.

När jag lägger min kallsvettiga hand på hennes mage känner jag hur fostret ryggar undan. Drar sig liksom tillbaka. Inåt, uppåt.




Fri vers av doktor frukt
Läst 590 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-04-25 19:32



Bookmark and Share


    pladask
wow. läskigt. lite sådär ooo--uuu--ooo--ååå. skräckfilmsmaterial.
2006-11-29

    David Wästerfors
Oförglömlig. Mycket, mycket, mycket bra.
2005-04-27

    Marcus VIP
haha, där e du min lilla fruktkuk.
2005-04-25
  > Nästa text
< Föregående

doktor frukt