Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"alltså, vi åkte inte alls till några såna turistiga ställen. vi stack direkt ut på landsbygden och umgicks med lokalbefolkningen. alltså, de har en helt annan mentalitet.\"


på flygplatsen

sitter på stansted med ett stort kastmärke på näsan.
en affärsman pratar i mobilen och kliar sig lite försiktigt i röven.
en konstig tjej med sameskor stoppar in sitt finger i munnen.
en trendig tjock tjej har gällivarehäng så att röven syns.
en skinntorr gumma sitter på golvet och äter chips.
nu öppnar tjejen med gällivarehäng en gigantisk box med vingummi.
hon stoppar in många bitar i munnen samtidigt.
jag är fortfarande bakfull trots att det är sent på kvällen.
nu petar sig affärsmannen diskret i näsan.
jag är kåt, men vet inte varför.
kanske är det ryan airs logotype på ett leende flygplan.
äh, jag vet inte. men söt är den.
en pakistanier tuggar frenetiskt på ett tuggummi.
jag tänker på zabayone och att spränga hela flygplatsen i luften.
nu snyter sig tjejen med gällivarehäng.
en ung mamma håller för sin bebis öron när det blir rundgång i högtalarsystemet.
affärsmannen har spanat in tjejen med gällivarehäng.
alla har jättefina mobiltelefoner.
två backpackers med skitäckliga naglar och mögliga flätor sitter och spelar på en etniskt trumma av buffelskinn. den ena pratar i mobiltelefon.
\"alltså, det var så jävla härligt i laos. vi var inte alls på såna turistiga ställen. vi åkte direkt ut till lokalbefolkningen. de var så jävla trevliga. en helt annan mentalitet alltså.\"




Fri vers av doktor frukt
Läst 657 gånger
Publicerad 2005-05-23 17:36



Bookmark and Share


  KaptenKatt
Berätta mer!
Vi är så satans sorgligt hungriga här!
2005-06-02

    milja
men såå skön... kunde inte sluta läsa, ville inte att den skulle ta slut :)
2005-05-23
  > Nästa text
< Föregående

doktor frukt