Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om hoppet är skört är det olidligt att våga tro....


Söker tilliten..



Jag lider och medverkar i livets alla så kallade fröjder.
Inom mig står jag alldeles stilla.
Tar ibland några stapplande steg framåt....
Stiger plötsligt snett och faller.....
Sårar mig på rädslan för kärlek....




Övriga genrer av visska
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-10 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

visska