Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns, finns inte




Du är min fiktiva osjäl
inte analyserbar
bara andats mot min hals
tänt ljus utmed en mörk väg till hopp
passerat
och sedan släckt igen.




Fri vers av visska
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-24 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

visska