Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är en beskrivning på en speciell vänskap.


Dagens generation i en it-revolution


Jag trodde aldrig att det skulle gå
att kunna bli så påverkad av bara några få
ord
De orden väckte känslor inom mig
Känslor som följde mig genom dagarna
Genom verkligheten
Orden sades aldrig högt
De dök bara upp där
Varje kväll
Längtade jag att få se dessa ord
Och att få ge några tillbaks
Skrivna i en verklighet
Men ändå inte.
Nu har allt förändrats
Men jag ska alltid minnas
Ordväxlingen.




Fri vers av bittle
Läst 342 gånger
Publicerad 2007-10-10 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bittle
bittle