Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland gör det ont

Vi möttes
i ett liv
som var just nu

Det var en spillra av mig
och ett vrak
var du

Utan lättat
egoankar
talade du om kärlek
och tomma ord
svävade iväg

Det som jag en gång
trodde var sant
vet jag tyvärr
om nu
att det var lögner

Man lär så länge man lever
och under tiden
så gör det ont ibland




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 298 gånger
Publicerad 2005-04-25 22:38



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
vacker..fin avslutande kommentar
2005-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan