Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar



I mörkret

när din hand söker min

och vi är så där nära

att jag andas dig

då fylls jag

av oändlig kärlek

lite raspig haka

lite grå tinning

lite sliten

men för mig

är du den vackraste





Övriga genrer av aniara
Läst 548 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-10-12 15:06



Bookmark and Share


  Trazan
Vad fint................
Lycka till!!
2010-10-30

  Nina Nightwish
Ömt och väldigt vackert
2010-07-28

  sister mary
Ömsint och vacker kärleksförklaring!
2009-02-24

  stella
Fantastisk kärleksförklaring!
2008-07-02

  Rosen VIP
Mmmm.. en kärlek lite sliten till sitt yttre, men växande i sitt inre
så kärleksfulllt skrivet
2007-11-29
  > Nästa text
< Föregående

aniara
aniara