Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aqua (väntan)

Seglar över ett hav
seglar utan vind
med vilja
Inget förvånar mig längre

Vatten i en bägare
borde tillbaka till havet
störs av tanken,
att vattnet ska vara ensamt
och i plast

Varför var dina armar om mig?
jag antar att du ville förvåna mig
du lyckades
men jag är inte förvånad

Jämtland och dess svårmod
för mig mot kusten
båtar närmar sig bryggan
hoppas de kan stanna innan
är det redan försent?




Fri vers av mathsivan
Läst 378 gånger
Publicerad 2007-10-13 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mathsivan
mathsivan