Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ber...

Slit ut mitt liv.
Som sidorna i en bok,
som bara råkar ligger framme.

Döda mig.
Flera gånger om,
snälla.

Jag har lidit.
Så onödigt mycket,
allt är ditt fel.

Regnet slår.
Mot mitt ansikte,
blandar sig med tårar.

Jag lägger mig här.
Jag ska bara sova en stund,
fly från verkligheten en stund.

Regnet blir kallare.
Det börjar snöa,
jag hoppas det begraver mig.

Då slipper jag vakna.
Så slipper jag se dig igen.
Då slipper jag röra mig.
Så kan jag sakta dö.
Jag får lida.
Men inte lika mycket som du.
Du får leva med skuldkänslor.
Resten av ditt liv.
\"Det var ditt fel.\"
Ska vinden viska.

Men jag gör det inte.
Jag dör inte.
Jag orsakar dig inte smärta.

Jag håller bara käften och sitter här.
Hoppas på bättre tider,
och blir trampad på.




Fri vers av Zozzie
Läst 785 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-13 11:36



Bookmark and Share


    I....
assa gu va ja lovar dina texter asså sofia!!! <3
2008-01-20

    ej medlem längre
Jag tycker om den här, ibland kan jag känna igen mig i den. Speciellt det där att man inte gör nåt, det är verkligen så, man bara stannar kvar och lider. Vet inte om det är bra eller inte.

Jag tyckte också om det där, \"\"det var ditt fel\" ska vinden viska\", du uttryckte en hemsk sak på ett väldigt vackert sätt.
2007-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Zozzie