Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jodå... visst var det en musa.
Får se kanske skrivandet kommer åter... saknar det.



En Musas viskning


Något
har åter väckt mitt poetiska sinne
känner hur det brinner
uti hjärta
genom ådror

räck mig en penna

så jag kan låta blodet
rinna som bläcket
ner på pappret
som är mitt brev
till Er




Övriga genrer av Micael Axelsson
Läst 503 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-10-15 09:04



Bookmark and Share


  ia VIP
du verkar vara efterlängtad vännen...
det fina med ordet, det är att egentligen försvinner det aldrig...utan det tar ibland längre tid att landa...

dina ord är saknade
2007-10-20

  Ivelajn
åå Micke! Allas vår micke :D Hoppas du får tillbaka skrivarglöden, för du skriver väldigt bra. Ha det bästast vännen :D
2007-10-19

  annso.fie
Ooh jaa.. underbart! Skriv, skriv av hjärtats lågor!
2007-10-17

  Carlita
papper, penna, bläck, kritor, viskningar - bara nämn det så skickar jag över allt här via tanken! för att du ska skriva åter, det vill man ju :)

väldigt fint, om din viskande musa

dina ord är i sanning saknade
2007-10-16

  Sofie Viktoria
Välkommen!
2007-10-16

  devilsangel
Välkommen tillbaka, du har varit saknad :)))
2007-10-15

    Sofia HM
Underbar viskning! Nu är han tillbaka ;-)
2007-10-15

    Lindizz
Härligt..*ler
2007-10-15

  AndersN
Länge leve Musan!
2007-10-15

  Cris
tar emot denna fina viskning.. *ler*
2007-10-15

  Maria Zena Viklund
härligt! hör viskningen!
2007-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson