Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

huvudet under

se mig jag sjunker
sakta glider jag ner
fan ta mig själv jag kunde gjort mer
svart och oändligt djupt
som ett nyskuret sår
pulserande mörker
jag försöker förstå
avsky
krossade speglar
vita rosor mot ansikte av betong
förvirrade kramper
med huvudet under
försvinner jag




Fri vers av Noc
Läst 316 gånger
Publicerad 2005-04-28 01:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"vita rosor mot ansikte av betong"...
En vacker text som skriker av smärta
2005-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Noc
Noc