Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är en dikt om en kvinna. En kvinna som inte finns.


Om du bara kommer

Om du bara kommer hit en dag, en vecka, spelar ingenroll. För en minut med dig skulle betyda mer och kännas längre än jag levt. Du är den gudinna som alla älskar. Du är lågan som skulle kunna brinna på ett isflak. En låga som jag skulle göra allt för att bli bränd av. Dina andetag skulle bota sjukdomar, göra det fattiga folket flödigt rikt. Dina blickar skulle förändra allt ont till gott och förändra världen till det bättre. Du representerar himmelriket med dina steg, steg som lämnar kärlek och harmoni efter sig. Du är den kvinna som gör ens dagar till dagar på moln. Jag vill tacka dig, tacka dig som inte ens finns.




Fri vers av Danny Danlovski
Läst 633 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-17 22:03



Bookmark and Share


    Zeus
Jag håller verkligen med hon här under. Läst texten några gånger och den bara växer hos mig. Underbart.
2007-10-18

  Empzk
Mycket bra - blev lite besviken mot slutet men annars en jätte härligdikt! :D
2007-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Danny Danlovski
Danny Danlovski