Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängelns namn

Ditt namn, ängel så sagolik.

Åt dig jag blundar,
handen min du tar.

Leder mig emot
paradisets underbara land.

där jag mjukt jag faller ner i din famn
och med mina blundande ögon jag somnar.

Ditt namn, ängel så sagolik
ditt namn, vad är det?




Fri vers av Danny Danlovski
Läst 768 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-11-21 14:19



Bookmark and Share


  ejs
ELIN.
Skämt åsido,

riktigt bra, du uttrycker dig fint.
Tummen upp!
2008-11-10

  Snubblaraldrig
Du skriver alltid så fint!
Ordvalen är alltid så bra :)
Ja, det du skriver vill man gärna läsa!!
//Gabbi
2008-01-18

  Gustaphsson
Väldigt fin.
2007-11-26

  treachery
bra skrivet ! antar att man inte är ensam om att vilja hitta den \"rätta\" änglar, var finns dom ? puss vännen <3
2007-11-23

  Mid_Natt
Den var väldigt fin! :)
2007-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Danny Danlovski
Danny Danlovski