Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om man inte vet vad man ska skriva


Stirrar på ett tomt papper

Stirrar på ett tomt papper
Vet inte vad jag ska skriva
Vet inte vad det ska stå där
Kanske drömma
Eller som polisen gör
Slå batonger i huvudet på ungdomar
Så att de inte vill
Eller kan drömma
Drömma om sin framtid




Fri vers av JohanB
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-18 09:12



Bookmark and Share


  Blumma.
! Kanske om allt eller inget.

Men detta är iaf bra :)

Kram
2007-10-18
  > Nästa text
< Föregående

JohanB
JohanB