Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag har det bara varit

Tankar
Tårar
Tystnad
Trötthet

Tur att det är kväll och dagen snart är slut




Övriga genrer av Gunilla Karlsson
Läst 407 gånger
Publicerad 2007-10-18 20:58



Bookmark and Share


    Cajsa
Kram till dig
2007-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson