Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam tillsammans 1 med \"Vilsen Annette\"

Hon läser dikterna:

"Måste få gråta en skvätt"
"Slå inte"
"ingen vet"
"jävla minnen"
"Ängel"

http://www.lumiens.com/




Fri vers av Leif Fält
Läst 395 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-19 11:26



Bookmark and Share


  aol
lever du jag var ju med i ditt radioprogram där vi snackade om
viktiga saker hoppas du mår bra din vän aol
2008-11-08

  aol
fint flödebudskap
2007-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Leif Fält
Leif Fält