Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Älskling


Min älskling doftar popcorn
Som bio

i maj




Bunden vers (Haiku) av Dahnberg
Läst 630 gånger
Publicerad 2005-04-28 17:02



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
mmmm gott
2005-05-04

  KaptenKatt
JAG ÄR VIDFILM!
2005-05-02

  swimsus@gmail.com
Hoppas inte lika irriterande som popcorns knaster i örat mitt i filmen! :)
sjysst..
2005-05-01

  Evelina
Åh, vilken älskling du måste ha!
Underbar dikt!
2005-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Dahnberg
Dahnberg