Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falska ord, spricker.

\"hur mår du?\"
\"bra\"
Huvudet skriker av smärta, själen gråter av ångest & hjärtat vill sluta slå
men på utsidan syns det inte
för på utsidan
ler hon
alltid.




Fri vers av Chanel
Läst 251 gånger
Publicerad 2007-10-19 12:45



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
Känns igen..det finns alltid minst någon som bryr sig även när man det ej anar..kram
2007-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Chanel