Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen förändring

Varje gång av leda
äter allt
pressar ihop, komposterar i min mun
Jag sågar alltid/alltid förlåter de bortskämda
de bortskämda maler min mun.
All materia, okända arter
sitter bakom mina tänder, gnager försvarstal
allt kommer ut, kväljningsreflexer v.s. baktanke
alltid vinner det onda, bortskämda ursäkter

de bortskämda maler min mun.




Fri vers av stadsrus
Läst 406 gånger
Publicerad 2005-04-28 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stadsrus